Bästa födelsedagen

Självklart så vill man att alla födelsedagar ska vara den bästa födelsedagen och för att skapa en så bra födelsedag som det bara går så gäller det att planera så att det blir på ett ungefär som man tänkt sig.

Fråga gärna barnen hur de vill att deras födelsedag ska se ut och om dom har några speciella önskemål. Självfallet så ska vissa saker vara överraskningar och det behöver man ju inte avslöja.

För de flesta så finns det ett måste och det är ballonger, inget födelsedagskalas utan fantastiska ballonger och jordgubbstårta, ja eller vilken tårta nu som är favoriten. Var ute i god tid att planera kalaset så att det inte blir stressigt mot slutet.

Skicka ut inbjudan i god tid så föräldrar hinner planera in kalaset i sina kalendrar, det är en fördel om du så tidigt det bara går vet hur många som kommer på kalaset så du hinner baka tillräckligt många tårtor eller fixa på annat sätt.

Ska det bokas in någon form av underhållning så bör det göras i god tid innan också, det kan vara svårt att få tag på någon med kort varsel som kan trolla eller underhålla på annat sätt.

Bestäm en tid då föräldrarna ska hämta hem sina barn så att alla åker hem samtidigt. Avsluta kalaset med kokt korv med bröd det fungerar alltid och barnen blir mätta och bekååtna när föräldrarna plockar upp sina barn.