Hitta reapriser och rabatter

En av de största fördelarna med att handla online är att det alltid finns någon butiken som har rea eller ett riktigt bra erbjudande. Men hur hittar man dessa och hur håller man sig uppdaterat på när favoritbutiken eller favoritprodukten är på rea?

Använd tjänster

Om man vill få en bra överblick över vilka butiker som har reor eller bra erbjudanden och rabatter så kan det vara bra att börja vid en tjänst som fokuserar på just detta. 

AlltidREA är en av våra favorittjänster som varje natt scannar av tusentals olika butiker och sajter på de bästa erbjudandena online. På så sätt kan du själv gå igenom din favoritkategori och leta efter dealen som passar just dig. 

Denna typ av tjänst kan vara till stor nytta inte bara till vardags utan även vid handelshögtider så som blackfriday och mellandagarna då det är svårt att få en överblick över alla erbjudanden. 

Följ sociala medier

Många företag publicerar nu för tiden unika erbjudanden till deras följare på olika sociala medier. Det kan därför vara mycket värdefullt att gilla och följa sina favoritbutikers sidor på både facebook, twitter och instagram. 

Ibland kan vissa även ha tävlingar där man kan vinna fina priser så som presentkort eller nysläppta produkter direkt via de sociala medierna. 

Prenumerera på nyhetsbrev

Precis som på de sociala medierna så brukar många butiker även ha unika erbjudanden till de som prenumererar på deras nyhetsbrev. 

Även de gånger då det inte finns några unika erbjudanden så brukar mailutskicken vara bland de snabbaste sätten att få kännedom om butikernas erbjudanden.