Spela tillsammans med barnen

Att spela tillsammans med barnen är en fantastisk sysselsättning. Det är bra att kunna ha olika aktiviteter som man gör tillsammans. Speciellt om det är dagar då vi inte kan vara utomhus. En regnig dag så är sällskapsspel något som kan få tiden att gå.

Spel inomhus

Ni kanske börjar bli lite less på de spel som ni har. Det går att hitta något skoj online att beställa om spelutbudet hemma börjar bli lite uttjatat. Vissa spel kan ju spelas hur mycket som helst utan att man blir less. Men visst är det roligt att köpa sig något nytt spel som man kan spela. Idag så är utbudet på sällskapsspel stort på nätet och det finns säkert något som kan passa för spel en regnig dag hemma med barnen.

Lekar utomhus

Så klart om solen skiner så kan det vara trevligt att vara utomhus och leka. Det finns många enkla lekar som inte tar så lång tid att förbereda. Packa med något gott fika att inmundiga mellan lekarna. Man kan bli hungrig när man är utomhus och leker. Klassiska kurragömma fungerar i alla åldrar även om den bäst är för den yngre generationen. Välj lekar där alla kan vara med gammal som ung.